Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Контрольовані операції під контролем податкової

опубліковано 12 серпня 2021 о 15:39

Начальником управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Львівській області Оленою Гарасим’як та начальником відділу трансфертного ціноутворення управління податкового аудиту Оксаною Котович, проведено робочу зустріч з представником однієї з найбільших ІТ-компаній Львівщини Оксаною Миськів, щодо обговорення проведеного аналізу поданої Документації з трансфертного ціноутворення підприємств групи.

Група підприємств – одна з найбільших ІТ–компаній, виробник програмного забезпечення і постачальник послуг з розробки, контролю якості та підтримки інформаційних систем і бізнес рішень.

В процесі проведеного аналізу контрольованих операцій, при реалізації послуг в галузі IT, підприємств групи за період 2017-2019 років, контролюючим органом встановлено, що ціни, в частині випадків, нижчі, ніж мінімальне значення діапазону цін, розрахованого контролюючим органом.

Між представниками контролюючого органу та представником групи  досягнуто домовленості щодо здійснення самостійного коригування податкового зобов’язання з податку на прибуток та сплати ПНП на загальну суму 7,4 млн гривень.