Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлення кадрового потенціалу у Львівській податковій

опубліковано 16 серпня 2021 о 09:01

У Головному управлінні ДПС у Львівській області проводиться робота щодо оновлення кадрового потенціалу шляхом залучення перспективних студентів та молодих спеціалістів до заміщення вакантних посад державної служби. З цією метою  у січні – липні 2021 року в ГУ ДПС у області оголошено 8 конкурсів на зайняття 26 вакантних посад державної служби категорії ,,Б” і 48 посад категорії ,,В”, призначення на які та звільнення з яких відповідно до законодавства здійснюється начальником Головного управління ДПС у Львівській області.

В Головному управлінні ДПС у Львівській області проведено 7 конкурсів на зайняття 68 вакантних посад державної служби (в тому числі 26 посад категорії  ,,Б” і  42 категорії ,,В”). Для участі у конкурсах прийнято 191 заяву від кандидатів на заміщення вакантних посад. За результатами їх проведення відібрано 62 фахових працівники на заміщення цих посад (в т. ч. прийнято 21 працівника).

Державні службовці, які вже працюють в державному органі та виявили бажання прийняти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади вищої категорії в цьому ж органі, мають право з урахуванням їх професійної компетенції на просування по службі за результатами конкурсу. Таким правом в ГУ ДПС у Львівській області за період січня-липня цього року скористалось 27 державних службовців.

У 2021 році в ГУ ДПС у Львівській області розпочато перевірку відповідно до Закону України ,,Про очищення влади” стосовно 14 осіб (по 7 особах завершено) та проведено спеціальну перевірку відповідно до Закону України ,,Про запобігання корупції” стосовно 9 працівників.