Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про окремі питання добровільного декларування активів громадян та легалізації заробітної плати з платниками Львівщини

опубліковано 13 серпня 2021 о 14:29

Нещодавно у Львівській податковій з платниками податків провели вебінар в онлайн режимі на платформі ZOOM на тему: «Про окремі питання добровільного декларування активів громадян та легалізації заробітної плати».

З 1 вересня 2021 року громадяни України матимуть право задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, та таким чином легалізувати їх. Ця можливість надана нормами закону про проведення одноразового добровільного декларування.

“Одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету - це цивілізований спосіб на законних підставах вивести з «тіні» доходи, сплативши до держбюджету визначений збір” - наголосив заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб-начальник відділу адміністрування єдиного внеску  Василь Скупейко.

Слухачам наголошено на комплексі заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, зокрема, на необхідності дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та посиленні відповідальності роботодавців за порушення норм трудового законодавства.

Платники податків вдячні за надані роз’яснення та фахові відповіді на запитання фахівцям ГУ.

 

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:   

https://www.facebook.com/tax.lviv

https://www.facebook.com/TaxUkraine

https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot