Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

METS – Шведсько-українське партнерство для сучасної та ефективної податкової служби

опубліковано 20 серпня 2021 о 15:18

Начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Львівській області Остапишин Зоряна Володимирівна прийняла участь у семінарі «METS; Лідерство для корпоративної культури та цінностей» у складі робочої групи з реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Шведсько-українське партнерство для сучасної та ефективної податкової служби – METS».

Проєкт реалізується відповідно до Проєктної угоди між Державною податковою службою України та Податковою агенцією Швеції, підписаної у вересні 2020 року, та Меморандуму про наміри щодо співпраці між Податковою агенцією Швеції та Державною податковою службою України від 20 лютого 2020 року.

У рамках семінару були розглянуті питання щодо організації роботи із формування корпоративної культури, впровадження цінностей у Податковій агенції Швеції та Державній податковій службі, а також лідерство, як один із стратегічних напрямів, що формує ефективність організації.

Користуючись нагодою, висловлюємо подяку шведським партнерам та Департаменту кадрового забезпечення ДПС за професійний підхід та отриманий практичний досвід.