Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлення кадрового потенціалу у Львівській податковій

опубліковано 09 вересня 2021 о 09:42

У Головному управлінні проводиться робота щодо оновлення кадрового потенціалу шляхом залучення перспективних студентів та молодих спеціалістів до заміщення вакантних посад державної служби. З цією метою  у січні – серпні  2021 року в ГУ ДПС у Львівській області оголошено 10 конкурсів на зайняття 26 вакантних посад державної служби категорії ,,Б” і 52 посад категорії ,,В”, призначення на які та звільнення з яких відповідно до законодавства здійснюється начальником Головного управління ДПС у Львівській області.

Протягом звітного періоду проведено 8 конкурсів на зайняття 74 вакантних посад державної служби (в тому числі 26 посад категорії  ,,Б” і  48 категорії ,,В”). За результатами їх проведення відібрано 67 фахових працівники на заміщення цих посад ( в т. ч. прийнято 28 працівників).

Державні службовці, які вже працюють в державному органі та виявили бажання прийняти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади вищої категорії в цьому ж органі, мають право з урахуванням їх професійної компетенції на просування по службі за результатами конкурсу. Таким правом в ГУ ДПС у Львівській області за період січня-серпня цього року скористалось 29 державних службовців.