Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча поїздка заступника начальника Львівської податкової Ігоря Лазорка на Городоччину

опубліковано 15 вересня 2021 о 17:14

Сьогодні відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка із платниками податків територій обслуговування Городоцької, Мостиської, Яворівської та Пустомитівської державних податкових інспекцій.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігор Лазорко, начальник Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Роман Миськів, начальник Городоцького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Львівській області Олег Олексів.

Зустріч відбулась у рамках засідання робочої групи  щодо  здійснення контролю за діяльністю платників з питань достовірності декларування податків та зборів, своєчасності їх сплати  та підвищення податкової ефективності.

Ігор Лазорко наголосив присутнім про надану можливість добровільно задекларувати активи, з яких свого часу не були сплачені податки. Основна ставка податку складатиме всього 5 відсотків. Таким чином зазначені активи будуть легалізовані громадянами, а державі будуть повернуті кошти у вигляді податку.

На засіданні розглянули актуальні питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць та дотримання законодавства про працю, актуалізації електронних сервісів ДПС, які створені для зручності платників податків при спілкуванні з податковою службою.