Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомлення про прийняття працівника на роботу можна подати за допомогою Електронного кабінету

опубліковано 17 вересня 2021 о 16:37

Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що власники підприємств, установ, організацій та фізичні особи підприємці зобов’язані  подавати до територіальних органів ДПС за місцем обліку їх як платника єдиного внеску повідомлення про прийняття працівника на роботу. Повідомлення затверджене постановою КМ України  від 17.06.2015 № 413 та подати  його  можна за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет».

Доступ до приватної частини Електронного кабінету надається після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Режим «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету забезпечує можливість створення платниками податкової, фінансової, статистичної звітності, звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, в тому числі Повідомлення, підписання і подання такої звітності до контролюючих органів.  Із запропонованого переліку форм слід обрати форму «J(F)3001001» Повідомлення про прийняття працівника на роботу» та  зазначити відповідний територіальний орган ДПС (регіон, район) в полі «Код ДПІ».                          

Нагадаємо, працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом та подання повідомлення про прийняття його на роботу.