Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій відбувся онлайн-вебінар для платників

опубліковано 23 вересня 2021 о 14:48

Сьогодні у Львівській податковій з платниками податків провели вебінар в онлайн режимі на тему: «Про актуальні питання застосування РРО/ПРРО», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області.

Учасники заходу мали змогу почути, які основні зміни були внесені до законодавства з питання застосування РРО/ПРРО: нові вимоги, ризики, штрафи. Для кого відтерміновано застосування РРО, а кому і коли потрібно обов’язково застосовувати РРО, які найчастіше помилки, допускають платники в роботі з РРО та що чекає фізичних осіб – підприємців у 2022 році, розповів Андрій Вегера – начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Львівській області.

У чому головна різниця між РРО та програмним РРО, як зареєструвати ПРРО,  про переваги програмних РРО над класичними РРО, та покроково як почати з ними працювати, розповіла Юлія Качмарик, головний державний інспектор відділу обліку об’єктів оподаткування, ведення реєстрів та реєстрації за окремими видами податків управління електронних сервісів ГУ ДПС у Львівській області.

 ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує платників податків на чергові онлайн-семінари та тренінги.