Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 53 млн грн з початку року отримав бюджет за плату за отримання ліцензії підакцизної продукції

опубліковано 28 вересня 2021 о 13:33

Надходження до місцевого бюджету у серпні 2021 року по платі за ліцензії, що контролюють податкові органи становлять 5 млн грн, що на 1,6 млн грн або на 47,3 відс більше доведених завдань та на 0,57 млн грн або на 12,7 відс більше в порівнянні з минулим роком.

У січні-серпні 2021 року надходження до місцевого бюджету платі за ліцензії, що контролюють податкові органи, становлять майже 53 млн грн, що на 5,7 млн грн або на 12 відс. більше доведених завдань та на 10,83 млн грн або на 25,8 відс більше в порівнянні з минулим роком.

Відповідно до п.37 Положення про Державну податку службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р.
№ 227, ДПС здійснює ліцензування діяльності суб’єктів господарювання з виробництва спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, з оптової торгівлі спиртом, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами і рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та контроль за таким виробництвом; здійснює ліцензування діяльності суб’єктів господарювання з виробництва пального, з оптової, роздрібної торгівлі та зберігання пального і контроль за таким виробництвом.