Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про законодавчі зміни та співпрацю з ОТГ під час засідання правління Громадської ради

опубліковано 29 вересня 2021 о 10:55

На черговому засіданні правління Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області було розглянуто наказ Мінфіну від 19.03.2021 року №163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності», який набрав чинності 11 липня 2021 року, згідно з яким, у період з 11 липня 2021 року по 10 жовтня 2021 року (включно) необхідно подати державному реєстратору документи, передбачені законом, та здійснити оновлення в Єдиному державному реєстрі відомостей про кінцевих бенефіціарних власників. Присутні висловили свою думку щодо переваг та недоліків.

Обговорено законопроєкт №5600 щодо збалансування бюджетних надходжень, зокрема, заборону податковим боржникам виїжджати за кордон, механізм списання збитків великим платникам податку на прибуток тощо.

Серед іншого розглядалися питання спрощеної системи оподаткування для ФОПів, застосування РРО та питання співпраці з територіальними громадами щодо сплати податків і зборів до місцевого бюджету, формування бюджету та витрат.

Одноголосним голосуванням затверджено проєкт порядку денного засідання Громадської ради, яке заплановано провести наступного тижня.