Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігор Лазорко провів робочу зустріч у Дрогобицькій РДА

опубліковано 13 жовтня 2021 о 10:12

У Дрогобицькій районній державній адміністрації пройшла виїзна робоча зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка з головою Дрогобицької РДА Степаном Кулиняком. У заході також прийняв участь начальник Дрогобицької ДПІ  Руслан Корж.    

На зустрічі обговорювались питання повноти і своєчасності сплати податків (зборів) та інших платежів до бюджету, оформлення правовстановлювальних документів на земельні ділянки, проблемні питання щодо сплати земельного податку, орендної плат.

Ігор Лазорко наголосив присутнім про надану можливість добровільно задекларувати активи, з яких свого часу не були сплачені податки. Основна ставка податку складатиме всього 5 відсотків. Таким чином зазначені активи будуть легалізовані громадянами, а державі будуть повернуті кошти у вигляді податку.

В рамках обговорення ключових питань звучали також проблемні питання співпраці податкової служби та територіальних громад щодо наповнення місцевого бюджету Дрогобицького району, питання проведення роботи з суб’єктами господарювання, що виплачують найманим працівникам невиправдано низьку заробітну плату, та інші.