Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Руслан Ганюк, заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області, про надходження до бюджетів усіх рівнів акцизного податку платниками Львівщини

опубліковано 17 грудня 2021 о 13:55

Протягом січня – листопада 2021 року до загального фонду Державного бюджету України надійшло майже 34 млн грн акцизного податку, з них акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів – 17,8 млн грн та 16,2 млн грн - акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів.

До місцевих бюджетів Львівщини у 2021 році надійшло 464,3 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що на 82,3 млн грн або на 21,5 відс більше ніж у минулому році.

З початку року до місцевого бюджету надходження по платі за ліцензії, що контролюють податкові органи, становлять 72,9 млн гривень. Порівнюючи з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 21,7 відс, або майже на 13 млн гривень. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Руслан Ганюк.