Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання податкового аудиту розглянуто на зустрічі з представниками ЕВА

опубліковано 26 січня 2022 о 15:22

Олена Гарасим’як, начальник управління податкового аудиту ГУ ДПС у Львівській області, зустрілася з представниками Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.

На зустрічі було розглянуто широкий спектр питань пов’язаних з проведенням документальних перевірок суб’єктів господарювання.

Олена Гарасим’як відповіла на запитання керівників суб’єктів господарювання про особливості проведення планових перевірок під час карантину, роботу комісії з спірних питань, порядок оскарження рішень контролюючого органу, документальне підтвердження господарських операцій.

«Податкова служба відійшла від практики тотального контролю бізнесу – здійснюється лише точковий, ризикоорієнтовний відбір платників для перевірок. Крім цього, забезпечення транспарентності у взаємовідносинах між податковим аудитором та платником податків під час перевірки, дотримання основних принципів, виписаних у Хартії податкового аудиту, є одним з основних наших завдань під час організації, проведенні та реалізації матеріалів перевірок», - зазначила Олена Гарасим’як.

Представники ЕВА та керівник Мар’яна Луцишин подякували за надану змістовну та корисну інформацію та висловили упевненість в необхідності продовження співпраці податкової служби з представниками бізнес – спільноти та  громадських організацій.