Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розгляд питань запобігання та виявлення корупції в ГУ ДПС у Львівській області впродовж січня-квітня 2022 року

опубліковано 02 травня 2022 о 13:19

Упродовж січня – квітня 2022 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області організовано та проведено 620 організаційно-роз’яснювальних заходів з працівникам ГУ ДПС у Львівській області з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, у тому числі щодо врегулювання конфлікту інтересів, вимог фінансового контролю, етики поведінки працівників органів Державної податкової служби України.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 14 повідомлень (заяв) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

З метою встановлення причетності посадових та службових осіб ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону, проведено чотири контрольно-перевірочні заходи та розглянуто три повідомлення щодо причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС у Львівській області до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону.