Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Головного управління ДПС у Львівській області проведено онлайн-вебінар з платниками податків Львівщини по питаннях оподаткування фізичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

опубліковано 17 травня 2022 о 15:29

Фахівцями Головного управління ДПС у Львівській області проведено онлайн-вебінар  з платниками податків Львівщини по питаннях  оподаткування фізичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Учасники заходу мали змогу дізнатися про основні зміни в оподаткуванні фізичних осіб - підприємців, що відбулися під час воєнного стану.

 Любов Федаш, заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області розповіла про порядок обрання спрощеної системи оподаткування.

Начальник відділу адміністрування податків з громадян ГУ ДПС у Львівській області Олена Вознюк розповіла учасникам тренінгу про ті доходи, що підлягають обов’язковому декларуванню, про терміни подачі декларації та строки сплати податку з доходів фізичних осіб та військового збору. Крім цього, Олена Вознюк розповіла про подання декларації з метою отримання громадянами податкової знижки, а також про перелік дозволених для включення до неї витрат.

Учасники онлайн-тренінгу отримали відповіді на питання щодо декларування доходів громадян та оподаткування фізичних осіб - підприємців.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги.

Актуальну інформацію з питань оподаткування читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України за адресою http://lv.tax.gov.ua.