Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання правління Громадської ради

опубліковано 15 липня 2022 о 14:24

Вчора, 14 липня 2022 року відбулося чергове засідання правління Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області.

У ході засідання правління активно обговорювався  новий законопроєкт №7546 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо порушень законодавства у сфері цивільного захисту, вчинених в умовах воєнного стану». Зазначений проєкт пропонує ввести відповідальність для бізнесу за роботу протягом повітряної тривоги — від стягнення штрафу до позбавлення волі. Пропонується запровадити штраф у розмірі 17 000 – 51 000 грн або виправні роботи до 2 років, або позбавлення волі до 3 років.

Серед іншого, обговорено питання зменшення ставки збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування; які сільськогосподарські товаровиробники одержали право на звільнення від оподаткування податком на прибуток підприємств (Закон України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень»); про зміни у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій з 01.01.2022.