Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове засідання правління Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області.

опубліковано 17 серпня 2022 о 15:19

Вчора відбулося чергове засідання правління Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області.

У ході засідання заслухали голову комісії з питань розвитку соціального підприємництва Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області, голову Львівської Аграрної палати Ігора Вуйцика, який розповів про зустріч за участю уповноважених Аграрної палати в ОТГ із метою обговорення їх долучення до реалізації проєктної ініціативи Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН із надання допомоги розвитку сільським домогосподарства та фермерству в сільських територіях громад.

Також запропонував надіслати листи - пропозиції до Кабінету Міністрів України та до Верховної Ради України щодо змін до постанови КМУ №565 від 22.05.2019 про можливість повторної реєстрації СФГ одержувачам доплати ЄСВ після погашення недоїмки; щодо неможливість застосування спрощеної системи для фермерських господарств.

Учасники засідання обговорили низку інших питання, а саме адміністрування майнових податків, ПДФО; проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», а саме зміну в критеріях ризиковості при блокуванні податкових  накладних, особливо як це вплине на діяльність сільськогосподарських підприємств.

Серед іншого, наголошено на роботі комунікаційної платформи для  представників інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій ,які  можуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями. Звернення необхідно надіслати на електронну скриньку платформи lv.ikc@tax.gov.ua.