Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрій Щербак провів зустріч представниками ЄБА та бізнес – спільнотою Львівщини

опубліковано 30 вересня 2022 о 14:40

В.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Щербак провів зустріч з керівницею Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації  Мар’яною Луцишин та керівниками бізнес-структур, що є членами асоціації.

На зустрічі обговорено ряд проблемних питань, пов’язаних з оподаткуванням, зокрема, необхідності вдосконалення механізму адміністрування ПДВ, питання блокування та розблокування податкових накладних та розрахунків коригування, законопроекти щодо оподаткування.

Андрій Щербак запевнив представників ЄБА, що податкова служба Львівщини працює прозоро і відкрито, готова до конструктивного діалогу та оперативного вирішення в межах компетенції проблемних питань бізнесу, пов’язаних із оподаткуванням та застосуванням податкового законодавства.

Керівник податкової служби Львівщини зазначив, що спільними зусиллями інститутів громадянського суспільства, бізнесу  та органів державної виконавчої влади вдасться мінімізувати негативні наслідки від війни для бізнесу у західному регіоні, у тому числі для тих бізнес-структур, що інвестували значні засоби в українську економіку.