Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти цікавляться оподаткуванням та діяльністю податкової служби Львівщини

опубліковано 27 жовтня 2022 о 14:30

Відбувся онлайн – семінар в ГУ ДПС у Львівській області із студентами та викладачами Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», що освоюють спеціальності, пов’язані із фінансами, банківською діяльністю та страхуванням.

Отож, не дивно, що тема нарахування та сплати податків, їх адміністрування із уст податківців викликала інтерес у  учасників семінару.

Начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Львівській області Олена Глеба у своєму вступному слові розповіла учасникам семінару про можливість одержання інформації щодо оподаткування на сторінках ГУ ДПС у Львівській області в соціальних мережах та про особливості роботи податкової служби в умовах воєнного стану. Крім цього вона наголосила на можливості платників податків звернутися на комунікаційну податкову платформу на субсайті  податкової Львівщини із запитаннями щодо оподаткування та діяльності податкової служби Львівщини.

Перед учасниками семінару виступили начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування Наталія Чичкевич, заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб – підприємців Любов Федаш, головний державний інспектор Роман Шоробура.

Студенти та викладачі цікавилися питаннями та отримали фахові відповіді щодо роботи електронних сервісів, застосування спрощеної системи оподаткування, оподаткування фізичних осіб – підприємців, обов’язків податкового агента, змін податкового законодавства під час дії воєнного стану в країні, підстав отримання податкової знижки за здійсненими витратами на навчання.