Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аграрії взяли участь у ZOOM-конференції в податковій Львівщини

опубліковано 14 листопада 2022 о 16:11

На прохання Львівської Аграрної палати Головним управлінням ДПС у Львівській області проведено ZOOM-конференцію з метою роз’яснення питань щодо змін до порядку зупинення реєстрації податкових накладних для сільськогосподарських товаровиробників та фермерських господарств.

У ZOOM-конференції взяли участь 17 платників податків - представників фермерських господарств та сільськогосподарських товаровиробників, а також начальник управління з питань з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук, член Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області, Голова Аграрної палати Ігор Вуйцик, заступник  директора  департаменту – начальник управління стратегічного планування, підприємництва та фінансового забезпечення ЛОВА Людмила Гончаренко.

Іван Меленчук розповів учасникам конференції про роботу системи автоматизованого моніторингу податкових накладних та розрахунків коригування, акцентував увагу на змінах до постанови кабінету міністрів України від 11 грудня 2019 року  №1165 щодо порядків  зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, які набрали чинності 14 жовтня 2022 року.

Окремо зупинився  на заповнені повідомлення про надання пояснень та копій документів щодо накладних, реєстрацію яких зупинено,  заповненні таблиці даних платника податку на додану вартість.

Учасникам заходу було наголошено  на типових помилках які допускають платники при їх заповненні та надано відповіді на поставлені запитання.