Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вдосконалено Порядок включення фізичних осіб-благодійників до Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони

опубліковано 21 лютого 2023 о 09:42

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що з 11.12.2022 вдосконалено порядок включення благодійників-фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Для включення у Реєстр подається Заява про включення / внесення змін до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, за формою N 1-РВ, заповнена у встановленому порядку (код форми в Електронному кабінеті F1308301).

Таку заяву можна подати особисто, поштою або через уповноважену особу.

У разі подання особисто – до будь-якого органу ДПС з пред’явленням паспорта (опрацьовує ДПІ, яка її отримала). Іноземці та особи без громадянства додатково пред'являють документ, що підтверджує законність перебування на території України.

У разі подання поштою або через уповноважену особу (за наявності документа, що посвідчує особу такого представника, та документа, що посвідчує особу довірителя, або його ксерокопії (з чітким зображенням), а також довіреності, засвідченої нотаріально, на проведення відповідних дій (після пред'явлення повертається) та її копії) – до органу ДПС за основним місцем обліку фізичної особи-благодійника.

Заява в електронній формі може подаватись через:

-       Електронний кабінет;

-                 іншими засобами комунікацій:

-                 «Єдине вікно подання електронної звітності»;

-                  засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Дія»;

-                 Інші.

Не потрібно додавати до Заяви копії документа про РНОКПП або серію та номер паспорта (чи відмітку у паспорті) та довідки з банку щодо відкриття на ім’я такого волонтера рахунку, призначеного для здійснення благодійної діяльності

Включення до Реєстру за заявницьким принципом здійснюється протягом одного робочого дня.