Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжуємо співпрацю з Радою бізнес-омбудсмена

опубліковано 01 березня 2023 о 14:26

Продовжуємо співпрацю з Радою бізнес-омбудсмена 

Сьогодні завдяки зверненню на Комунікаційну платформу ГУ ДПС у Львівській області відбулася чергова онлайн-зустріч за участі платників податків, організована у співпраці з Радою бізнес-омбудсмена. 

Податкову Львівщини на зустрічі представляли  начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук та працівники управління. 

У ході зустрічі в онлайн-режимі обговорювалися питання щодо зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, подання таблиць даних платників ПДВ. Представники Головного управління ДПС у Львівській області надали рекомендації щодо правильності заповнення таблиць та розʼяснили причини їх неприйняття. 

Учасники зустрічі дійшли висновку, що вона була продуктивною, та допоможе учасникам  дискусії вирішити проблемні питання.

Нагадуємо, що в ГУ ДПС у Львівській області продовжує працювати новий формат спілкування – комунікаційна податкова платформа. Мета її функціонування – забезпечення нового формату взаємодії з бізнес-спільнотою, громадськістю, та оперативного прийняття управлінських рішень керівництвом ДПС. Для ефективного зворотного зв'язку створено  електронну скриньку комунікаційної податкової платформи -  lv.ikc@tax.gov.ua.