Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 6 млн грн надійшло до Держбюджету акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів від платників Львівщини з початку року

опубліковано 09 березня 2023 о 08:54

Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу платників, що з початку 2023 року до загального фонду Державного бюджету України зібрано 20,8 млн грн. акцизного податку з вироблених в Україні та  ввезених на митну територію України підакцизних товарів.

Понад 29 відс від усіх надходжень акцизного податку до Державного бюджету України становить акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, якого упродовж січня-лютого 2023 року надійшло 6,1 млн грн, що на 3,5 млн грн. або на 129,5 відс. більше порівняно з минулим роком.

Упродовж лютого 2023 року надходження до загального фонду державного бюджету  акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів становлять 2,3 млн грн, що на 0,6 млн грн більше або на 32,6 відс. більше доведених завдань, та на 1,5 млн грн або на 191,9 відс. більше в порівнянні з минулим роком.