Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 70 адміністративних послуг надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області

опубліковано 04 квітня 2023 о 09:11

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що серед основних цілей податкової служби є створення комфортних умов для ведення бізнесу, надання зручних та доступних сервісів для платників податків. 

Адміністративні послуги платникам податків надаються у Центрах обслуговування платників (ЦОП). На Львівщині функціонує 24 ЦОПи. У них платникам податків надаються інформаційні, консультаційні та адміністративні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції - усього понад 70 послуг. 

В умовах запровадженого воєнного стану центри обслуговування платників Львівщини здійснюють сервісне обслуговування платників податків з інших областей України, тобто незалежно від місця податкового обліку. 

Забезпечення платників податків якісними податковими послугами досягається за допомогою процесів цифровізації послуг, коли суб’єкти господарювання мають змогу спілкуватися з органами податкової служби за допомогою електронних сервісів, зокрема Електронного кабінету та сервісу «InfoTАХ», без відвідування ЦОП. 

З переліком адміністративних послуг, що надаються ГУ ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Територіальних органів ДПС у Львівській області» у розділі «Адміністративні послуги» (lv.tax.gov.ua).