Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Cтуденти НУ «Львівська політехніка» ознайомилися з роботою податкової Львівщини

опубліковано 10 квітня 2023 о 10:47

Вчора  Головне управління ДПС у Львівській області відвідали студенти першого курсу денної форми навчання Національного університету «Львівська політехніка» спеціальності «Публічне управління та адміністрування», у рамках вивчення дисципліни «Теорія підприємництва».

Зі студентами зустрівся в. о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Флис, який розповів про основні  завдання, над якими працює податкова, про історію створення служби, про особливості роботи в умовах воєнного часу.

Зокрема, керівник податкової служби Львівщини зауважив, що в умовах воєнного часу, у першому кварталі 2023 році у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до Державного та місцевих бюджетів, адмініструванням яких займається Головне управління ДПС у Львівській області збільшилися майже на третину. 

Очільник ГУ ДПС в області зупинився на тому, що  в органах ДПС зараз активно триває процес діджиталізації, впровадження електронних сервісів.  

Відбулася дискусія, в ході якої студентам були надані відповіді на їхні численні запитання. Разом із очільником ДПС у Львівській області на них відповідали начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Коваль та Надія Олійник-заступник начальника управліня-начальник відділу перевірок і сфері послуг.

Відтак студентів цікавили особливості ведення бізнесу в умовах воєнного часу, умови проходження практики у податковій, зарплати податківців тощо. 

На завершення зустрічі Андрій Флис запросив студентів приходити на практику,  на стажування до Головного управління ДПС у Львівській області, щоб у майбутньому стати працівниками податкової служби. При цьому Андрій Флис наголосив, що зацікавлені у молодих амбітних працівниках.