Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перевірки бізнесу: онлайн-вебінар у податковій Львівщини

опубліковано 13 квітня 2023 о 11:12

Головним управлінням ДПС у Львівській області проведено онлайн-вебінар з платниками податків Львівщини по питаннях проведення планових, позапланових  та фактичних перевірок суб’єктів господарювання під час дії воєнного стану.

Олег Рущишин , начальник відділу перевірок платників основних галузей економіки управління податкового аудиту та Ігор Громада, головний державний інспектор відділу фактичних перевірок ГУ ДПС у Львівській області розповіли учасникам вебінару про підстави та порядок проведення документальних та фактичних перевірок суб’єктів господарювання, що діють у законодавчому полі на сьогоднішній день.

Платників податків було поінформовано  про запровадження нових норм в законодавчих актах, зокрема тих, що передбачені Законом України від 12.01.2023 року №2888- ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо платіжних послуг)» та про оприлюднений 27.03.2023 року план – графік документальних перевірок платників податків.

Повідомляємо, що актуальну інформацію з питань оподаткування можна отримати на субсайті ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України за адресою http://lv.tax.gov.ua.