Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання правління Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області

опубліковано 27 квітня 2023 о 16:45

Податкову Львівщини на зустрічі представляли начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Коваль, заступниця начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Наталія Жолудєва, заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків – начальник відділу роботи з ризиками Олександр Харкевич. 

Начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області Володимир Коваль поінформував про нарахування та сплату фізичними особами майнових податків, які надходять у місцеві бюджети, про співпрацю з територіальними громадами щодо наповнення місцевих скарбниць. Окрім того, Володимир Коваль розповів про особливості декларування іноземних доходів громадян у рамках Деклараційної кампанії-2023. 

Заступниця начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Наталія Жолудєва розповіла про ті питання, що найчастіше виникають у платників щодо блокування податкових накладних.

Засідання відбулося у формі діалогу, під час якого фахівці Головного управління ДПС відповіли на запитання членів Громадської ради.