Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати онлайн-консультації: нерезиденти – постачальники електронних послуг на території України можуть дізнайтесь з відеоролика

опубліковано 06 червня 2023 о 08:54

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що ДПС розроблено відеоролик «Онлайн-консультування в органах ДПС та доступ до актуальних запитань-відповідей для осіб – нерезидентів, які постачають електронні послуги фізичним особам, місце постачання яких розташовано на митній території України!». 

У Кабінеті особи – нерезидента – платника ПДВ відтепер доступні додаткові можливості отримання онлайн-консультації від ДПС з питань оподаткування ПДВ. У відеоролику продемонстровано покроковий алгоритм користування додатковим сервісом Кабінету особи – нерезидента – платника ПДВ. 

Відтак, як можна дізнатися з відеоролика, для того, щоб отримати онлайн-консультації, слід здійснити такі кроки: 

Крок 1.

Виконайте вхід до Кабінету особи-нерезидента платника ПДВ.

Крок 2.

Для входу в чат натисніть пункт меню «For non-residents provider of E-services/Особам-нерезидентам – постачальникам Е-послуг» та натисніть кнопку  «ОБРАТИ/ CHOOSE».

Крок 2.2.

У відповідному полі чату  Ви можете поставити своє запитання. 

Крок 3.

Для перегляду актуальних запитань-відповідей натисніть закладку «Бібліотека  консультацій».

Крок 4. 

Підкатегорія «101.29 Особам-нерезидентам-постачальникам Е-послуг/ For non-residents provider of E-services» розділу «Запитання-відповіді з бази знань» Загальнодоступного інформаційного довідкового ресурсу містить актуальні запитання – відповіді, викладені українською та англійською мовами, та дозволяє здійснювати пошук необхідної інформації за ключовими словами. 

Переглянути відеоролик можна тут.