Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи у січні-травні 2023 року організаційно-роз’яснювальних заходів з працівниками Львівської податкової з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства

опубліковано 05 червня 2023 о 15:17

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що при здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 48 повідомлень (заяв) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи з врегулювання конфлікту інтересів.

Забезпечено розгляд 25 звернень, скарг і повідомлень громадян, юридичних та фізичних осіб платників податків щодо можливих порушень працівниками органів ДПС вимог чинного законодавства, у тому числі антикорупційного.

З метою встановлення причетності посадових осіб ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону, проведено 17 контрольно-перевірочних заходів.

За матеріалами управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області складено 61 протокол про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені ч.1 та ч.2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) відносно 9 працівників. Також, за результатами розгляду правоохоронними органами направлених матеріалів розпочато 2 кримінальних провадження.