Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримати картку платника податків можна у будь-якому із ЦОПів ГУ ДПС у Львівській області

опубліковано 09 червня 2023 о 08:29

Головне управлінням ДПС у Львівській області інформує, що станом на сьогодні повністю відновлено роботу усіх Центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій Львівської області. З питань отримання адміністративної послуги щодо видачі картки платника податків громадяни можуть звертатися до будь-якого з 24 Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Львівській області (далі – ЦОП), який знаходиться територіально найближче до місця їхнього перебування.

Інформацію про адресу знаходження ЦОП можна знайти на web-порталі Головного управління ДПС у Львівській області за посиланням: http://lv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda

У випадку звернення громадянина в ЦОП за отриманням картки платника податків, документи опрацьовуються в присутності заявника. У разі виявлення неточностей, у громадянина уточнюються необхідні для його ідентифікації дані, зокрема щодо зміни прізвища, імені, адреси проживання, отримання оригіналів та/чи дублікатів свідоцтва про народження.

Такий алгоритм роботи забезпечує уникнення подвійної реєстрації однієї особи в ДРФО, виключає повторне відвідування ЦОП та дозволяє видати картку платника податків впродовж 10 хвилин.