Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Картка платника податків - упродовж 10 хвилин

опубліковано 15 червня 2023 о 11:42

Головне управління ДПС  у Львівській області інформує, що з питань отримання адміністративної послуги щодо видачі картки платника податків громадяни можуть звертатися до будь-якого з 24 Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Львівській області (далі – ЦОП), який розташований територіально найближче до місця їхнього перебування. 

Інформацію про адресу знаходження ЦОП можна знайти на web-порталі Головного управління ДПС у Львівській області за посиланням: http://lv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda

У випадку звернення громадянина в ЦОП за отриманням картки платника податків, документи опрацьовуються в присутності заявника. У разі виявлення неточностей, у громадянина уточнюються необхідні для його ідентифікації дані, зокрема щодо зміни прізвища, імені, адреси проживання, отримання оригіналів та/чи дублікатів свідоцтва про народження. 

«Такий алгоритм роботи забезпечує уникнення подвійної реєстрації однієї особи в ДРФО, виключає повторне відвідування ЦОП та дозволяє видати картку платника податків впродовж 10 хвилин», - зазначають у Головному управлінні ДПС у Львівській області.