Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримання послуг в Центрах обслуговування платників Львівської податкової під час дії воєнного стану

опубліковано 20 червня 2023 о 08:58

ЦОП Головного управління ДПС у Львівській області працює за принципом оперативного та якісного обслуговування представників бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації. З початку дії воєнного стану ЦОПи  здійснюють сервісне обслуговування (в т.ч. надання адміністративних послуг) платників податків незалежно від місця обліку.

З  початку 2023 року реалізована можливість попереднього онлайн запису платників для отримання послуг в усіх ЦОПах Львівщини. Платники податків можуть записатись через мережу інтернет у будь-який ЦОП, обрати зручну дату і час візиту.

Записатись на чергу онлайн для отримання послуг в Центрах обслуговування платників ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області можна за посиланням:  http://queue.qsolutions.com.ua:22102/

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області (lv.tax.gov.ua)  у розділі «Адміністративні послуги».