Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочих зустрічах із підприємцями - про застосування РРО/ПРРО

опубліковано 12 вересня 2023 о 13:38

Упродовж минулого тижня, з 04.09.2023 по 08.09.2023, відбулись комунікації фахівців ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області з підприємцями на ринках, у торгових центрах, в об’єднаних територіальних громадах Львівщини.

На цих заходах податківці роз’яснюють норми Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема, щодо застосування РРО та/або ПРРО.

Відтак днями пройшла зустріч із  представниками ринку ТзОВ Кріо «Острів» у Городку. Тренінг із питань роз'яснення та практичного встановлення  ПРРО  організували податківці для суб'єктів господарювання, які здійснюють  діяльність на території Трускавецької ТГ.

Цього тижня робоча група з роз’ясненнями щодо застосування РРО/ПРРО продовжить свою роботу. Із графіком її виїздів можна ознайомитися на субпорталі Головного управління ДПС у Львівській області за посиланням https://lv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/707426.html?fbclid=IwAR0WkzU2cisTf35yqPVi6GDdbHMXCN6wpQLbYynosrQmzubuLREo8ql3xXg

Окрім роз’яснень на виїздах, податківці на місцях надають консультації, організовують роз'яснювальні зустрічі, семінари і тренінги для платників  стосовно того, хто повинен працювати з РРО та як його зареєструвати. Також податківці допомагають підприємцям зареєструвати програмні РРО,  пояснюють принципи роботи касової техніки та ПРРО.

Детальніше: 

Контакти гарячих ліній ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: t.me/tax_service_Lviv

Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».