Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Микола Никитюк: Упродовж 8 місяців 2023 року бізнес Львівщини сплатив до загального фонду Державного бюджету України понад 16,6 млрд гривень 

опубліковано 13 вересня 2023 о 09:13

Протягом восьми місяців 2023 року до загального фонду Державного бюджету України бізнес сплатив 16,6 млрд грн податків, зборів, інших обов’язкових платежів. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Микола Никитюк. 

За словами Миколи Никитюка, порівняно зі січнем-серпнем 2022 року збір платежів до загального фонду Державного бюджету збільшився на 10,8% або на 1,6 млрд гривень.

Місцеві бюджети Львівщини за 8 місяців цього року отримали 20,6  млрд грн податкових платежів.

У порівнянні з минулорічним періодом надходження податків зборів та інших обов’язкових платежів, що контролюються Головним управлінням ДПС у Львівській області, до місцевих бюджетів області збільшилась на  22,2% або на 3,7 млрд гривень.

«Велика подяка підприємцям Львівщини за те, що у складних  умовах продовжують сумлінно наповнювати бюджети. Податкова служба Львівщини постійно взаємодіє з представниками бізнесу, налагоджує ефективний діалог з бізнес-структурами та інститутами громадянського суспільства, оперативно реагує на критичні зауваження, вирішує нагальні проблеми. Дякуємо Вам за Вашу працю, адже реалізація ваших бізнес-проєктів є запорукою додаткових надходжень в казну держави та місцеві бюджети», - зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області.