Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Львівщини роз’яснюють законодавство щодо застосування РРО/ПРРО

опубліковано 03 жовтня 2023 о 13:17

Фахівцями ДПІ у Львівській області на постійній основі проводиться інформаційно-роз’яснювальна  робота з питань РРО/ПРРО та новацій чинного законодавства для суб’єктів господарювання.

Платників повідомляють про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», про вимоги Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Податківці завжди  надають практичну допомогу щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій через електронний сервіс ДПС України «Електронний кабінет платника» безпосередньо на пристрій платника з покроковим налаштуванням номенклатури та роботи ПРРО. Також проводяться тематичні зустрічі, засідання «круглого столу», сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з суб’єктами господарювання.

А для тих підприємців, які зволікають із встановленням РРО, пропонують скористатися безоплатним ПРРО від ДПС, що призначене для реєстрації розрахункових операцій та пристосоване для операційних систем Android, iOS, Windows, Web.