Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота щодо застосування РРО/ПРРО для підприємців Турківщини

опубліковано 04 жовтня 2023 о 14:44

Триває інформаційно-роз'яснювальна кампанія щодо застосування РРО/ПРРО в Турківській ДПІ. Постійно проводяться тренінги, «круглі столи», практикуми, консультують додзвонювачів «гарячої лінії», інші роз’яснювальні заходи для підприємців громади. 
Фахівці інспекції звертають увагу платників на законодавчих нормах, які регулюють питання застосування РРО/ПРРО та порядок реєстрації РРО/ПРРО, на поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

При виборі програмного РРО податківці рекомендують програмне забезпечення від ДПС, адже воно безкоштовне, як і подальше його обслуговування, а також призначене для реєстрації розрахункових операцій та пристосоване для операційних систем Android, iOS, Windows, Web. Окрім того, при потребі допомагають його встановити. 

Проходять зустрічі, семінари, консультації, тренінги у Турківській ДПІ, під час яких податківці роз'яснюють порядок дій для реєстрації ПРРО та інформують щодо термінів реєстрації ПРРО. 

Під час спілкування суб’єкті господарювання отримали консультації на усі питання, з якими зверталися.