Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Львівщини роз’яснюють громадянам нові можливості мобільного застосунку «Моя податкова»

опубліковано 19 жовтня 2023 о 15:49

У Центрах обслуговування платників ДПІ Львівської області  проводиться роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання щодо функціонування нового мобільного застосунку «Моя податкова».
Державна податкова служба України розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян – застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефонні гаджети, як на платформі Android, так і iOS.

У застосунку можна отримати інформацію про  адресу реєстрації та фактичне місце проживання, обʼєкти оподаткування, обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР),  стан розрахунків з бюджетом,  подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка), інформацію з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору та ін.   

Фахівці звертають увагу, що частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID від Приватбанку та інші.

«Моя податкова» - це простий і зручний застосунок для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем», – зазначають податківці.