Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«В умовах війни бізнес працює, сплачує кошти до бюджету, які підтримують країну у складний час», - Василь Кресяк

опубліковано 24 листопада 2023 о 11:02

Заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Василь Кресяк привітав учасників науково-практичного семінару «Фінансова безпека: теоретичні та прикладні аспекти», який відбувся у Львівському державному університеті внутрішніх справ. 

У своєму вітальному слові Василь Кресяк зазначив, що сьогодні, у складних умовах платники податків роблять вагомий внесок в економічну безпеку нашої держави, і як результат: державний і місцеві бюджети отримали надходження більші у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

«В умовах війни бізнес працює, своєчасно сплачуються кошти до бюджету, які підтримують нашу країну в цей складний час . Податкова служба докладає максимум зусиль  у своїй компетенції для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати. Ми оперативно надаємо консультативну підтримку, прагнемо без затримок реагувати на звернення та забезпечувати якісний податковий сервіс. Але наголошую, що мова йде про ті підприємства, які працюють легально і легально сплачують податки, виплачують  заробітну плату, розуміючи про свою відповідальність. Хоч, на жаль, трапляються  й інші ситуації», - сказав, зокрема, заступник начальника податкової Львівщини. 

Далі у межах семінару відбулася конструктивна розмова про теоретичні та методичні аспекти фінансової безпеки, забезпечення фінансової безпеки держави в умовах війни, фінансової кризи та нестабільності, про правовий вимір фінансової безпеки, міжнародний досвід та практику у сфері фінансової безпеки, про вплив глобальних економічних та фінансових процесів на фінансову безпеку. 

У роботі семінару взяли участь науковці і практики, здобувачі вищої освіти, а також усі зацікавленні в обговоренні зазначеної тематики.

Організатор науково-практичного семінару -  кафедра фінансів та обліку Інституту управління, психології та безпеки Львівського державного університету внутрішніх справ.