Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Львівщині під час перевірок податківцями виявлено порушення при здійсненні розрахункових операцій, належного ведення товарних запасів на суму 1,2 млн гривень

опубліковано 20 грудня 2023 о 15:02

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Львівській області проведено ряд фактичних перевірок мережі торгівельних об’єктів одного з суб’єктів господарювання, в яких здійснюється продаж складної побутової техніки, зокрема мобільних телефонів та аксесуарів до них. 

В ході проведення перевірок встановлено, що реалізація складної побутової техніки здійснювалась без наявності прихідних документів, чим порушено вимоги пункту 12 статті 3 Закону України “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” від  06.07.1995 №265/95-BP (із змінами та доповненнями). Очікувана сума фінансових (штрафних) санкцій становить  1,2  млн гривень.

Головне управління ДПС у Львівській області вчергове нагадує про необхідність дотримання норм Закону України “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”.