Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці закликають громадян активніше користуватися ефективними форматами спілкування податкової з платниками 

опубліковано 12 лютого 2024 о 09:49

Для оперативного зворотного зв’язку з платниками працює Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Львівській області.

Якщо у Вас є запитання стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, або пропозиції щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою – звертайтесь на Комунікаційну податкову платформу! Звернення від представників бізнесу та громадськості приймаються на електронну скриньку lv.ikc@tax.gov.ua

Також у Львівській області працюють 24 Центри обслуговування платників податків та 2 структурні підрозділи Акредитованого центру сертифікації ключів. ЦОПи Львівщини в умовах воєнного стану надають послуги платникам податків в штатному режимі незалежно від їхнього місця обліку. Графік роботи: понеділок – четвер – від 8.00 до 17.00, п’ятниця – 8.00 – 15.45. Обідня перерва – 12.00 – 12.45. Вихідні: субота, неділя. 

Окрім того, в Головному управлінні ДПС області працюють телефонні «гарячі лінії» Головного управління ДПС області, де платники отримують первинні консультації з питань сплати платежів, повернення/перекидки надміру або помилково сплачених коштів, реєстрації та обліку програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО), декларування доходів та інших питань, що стосуються сплати податків фізичними та юридичними особами (https://lv.tax.gov.ua/kontakti// ). 

З консультаціями з питань оподаткування платники податків можуть ознайомитися на сторінках ДПС у Львівській області у соцмережах:

Cубсайт Головного управління ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua

Facebook: https://www.facebook.com/tax.lviv

Telegram: https://t.me/tax_service_Lviv   

YouTube: ДПС у Львівській області.