Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Львівщини надали майже 45 тисяч адміністративних послуг платникам податків 

опубліковано 21 березня 2024 о 13:04

В управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Львівській області інформують про те, що впродовж січня ‒ лютого 2024 року платникам податків надано 44 тис. 820 адміністративних послуг, із них понад 21 тис. ‒ дистанційно.

Найбільшим попитом серед платників користувалась послуга з видачі картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Станом на 01.03.2024 було видано 15848 таких карток.

Надання адміністративних послуг платникам податків є одним із напрямків роботи податкової служби Головного управління ДПС у Львівській області. Зараз суб’єкти господарювання та громадяни можуть отримати 81 адміністративну послугу в 24 Центрах обслуговування платників. Крім адміністративних, ЦОПами надаються консультаційні та інформаційні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області – Дрогобицької та Львівської.

Податкова регіону обслуговує всіх платників податків, незалежно від місця обліку. З початку дії воєнного стану ЦОПи Головного управління ДПС у Львівській області здійснюють сервісне обслуговування (в т.ч. надання адміністративних послуг) також платників податків, які перебувають на обліку у ГУ ДПС інших областей. 

Сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє дистанційно вирішити чимало питань в органах ДПС. А завдяки розвитку та вдосконалення електронних сервісів платники мають можливість отримати їх без відвідування податкового органу та уникнути зайвих витрат часу, зокрема з подання податкової звітності та отримання сервісних послуг через електронний сервіс «Електронний кабінет платника». 

 
Контакти гарячих ліній ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.uа

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: https://t.me/tax_service_Lviv   

Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».