Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу із запитами на отримання публічної інформації, які надійшли до Львівської податкової за 1 квартал 2024

опубліковано 10 квітня 2024 о 08:52

З початку року до ГУ ДПС у Львівській області  від запитувачів надійшло 83 запита, в тому числі запитів на отримання публічної інформації 77 (або 93 % від загальної кількості документів). 

В більшості випадків, а це 86 % від загальної кількості, запитувачі звернулись в електронному форматі. 

В розрізі категорій запитувачів найбільше запитів на отримання публічної інформації  надійшло від фізичних осіб – 45 запитів (або 58 % від загальної кількості), від юридичних осіб – 24 запити (або 31 % від загальної кількості), представників засобів масової інформації – 6 запитів (або 8 % від загальної  кількості запитів) і 2 запити від громадських організацій (або 4 % від загальної кількості запитів).

За результатами розгляду надано  відповіді (задоволено) на всі запити. На 6 запитів, в яких запитувачі посилалися на Закон України «Про доступ до публічної інформації», але по суті вони являлися заявами (клопотаннями) про надання роз’яснень, надано проміжні відповіді інформаційного змісту щодо невідповідності вимогам до запиту на отримання публічної інформації та розгляду у порядку та строки, визначені законом України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян».