Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація продовжується: у податковій Львівщини побували студенти Львівського торговельно-економічного університету

опубліковано 17 квітня 2024 о 15:56

Сьогодні до податкової Львівщини завітали здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти денної форми навчання другого - четвертого  курсів освітньої програми «Облік і оподаткування», «Обліково-правове забезпечення управління бізнесу», «Міжнародна економіка», «Бізнес економіка  Львівського торговельно-економічного університету із викладачами кафедри обліку, контролю, аналізу і оподаткування – к.е.н., професором Світланою Головацькою та к.е.н., доцентом Одаркою Чабанюк.  Студентів привітав в.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Микола Никитюк.

Зі студентами зустрілися фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області - заступник начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Оксана Керебко та завідувач сектору організації роботи ЦОП Михайло Шайнер.

Фахівці Львівської ДПІ поінформували майбутніх платників податків із роботою Львівської податкової, поінформували про адміністративні послуги, які надають податківці. У межах заходу студенти ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників Львівської ДПІ. Податківці провели для них екскурсію  Львівським ЦОП та розповіли про те, як організована робота з платниками податків.  

Зацікавленість у майбутніх фахівців викликала інформація про роботу електронних податкових сервісів, Електронного кабінету, за стосунку «Моя податкова». 

Також податківці наголосили, що зараз активно триває Деклараційна кампанія 2024, під час якої платники подають до контролюючих органів декларації про майновий стан та доходи, отримані у 2023 році. Окрім того, молоді розповіли про можливість скористатися податковою  знижкою.

Зустріч, яка була організована у рамках звернення на Комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС у Львівській області, була цікавою та пізнавальною. 

Комунікація із майбутніми платниками податків продовжується. 

Фотоматеріали по темі

  • Комунікація продовжується: у податковій Львівщини побували студенти Львівського торговельно-економічного університету