Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Критерії ризиковості: податківці надали роз’яснення платникам податків та членам Громадської ради

опубліковано 23 квітня 2024 о 15:16

Питання блокування податкових накладних розглянули на робочій зустрічі у ГУ ДПС у Львівській області за участю членів Громадської ради при податковій Львівщини, податківців та представників підприємства.

Від Головного управління ДПС у Львівській області на зустрічі були присутні начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук та заступник начальника цього управління Олександр Харкевич.

Податківці розʼяснили причини віднесення платників до категорії ризикових та порядок їх дій для усунення такого статусу. Зокрема, увага акцентувалася на переліку копій первинних документів, які необхідно надавати контролюючому органу. Окрім того, фахівці ГУ ДПС у Львівській області поінформували про правильність складання пояснень до таблиць даних, інформацію, які вони мають містити, подання копій первинних документів до таблиці тощо.

Під час заходу податківці відповіли на найпоширеніші запитання, які виникають у платників при реєстрації податкових накладних, та надали рекомендації стосовно окремих випадків.