Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великодні гостинці для наших захисників та захисниць 

опубліковано 03 травня 2024 о 11:58

Напередодні свята Світлого Христового Воскресіння у Головному управлінні ДПС у Львівській області священники Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла освятили паски, які передадуть для наших мужніх воїнів. 

У заході взяли участь в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Микола Никитюк та заступник начальника ГУ ДПС у області Василь Кресяк.

Разом із Великодніми пасками податківці доправлять на передову дитячі малюнки, листівки, писанки, які були виготовлені дітьми з Винниківської загальноосвітньої санаторної школи та дітьми – працівників податкової служби.

Святкові подарунки будуть передані нашим захисникам начальником ДПІ у Яворівському районі Петром Шотом, яким здійснено уже сотні волонтерських поїздок у райони проведення бойових дій та визволені після окупації території. 

 У них – вітання з величним християнським святом, яке символізує   перемогу життя над смертю, світла над темрявою, добра над злом, а також побажання Перемоги над ворогом, Божої опіки. 

Такі Великодні гостинці – нагода ще раз подякувати нашим захисникам та захисницям, які боронять територіальну цілісність України у зоні бойових дій, за їхню незламність та стійкість, за можливість працювати. Сподіваємося, що такі гостинці допоможуть нашим Героям відчути почуття родинного свята, додадуть сили та наснаги у боротьбі з агресором.