Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одержання витягу про стан розрахунків з бюджетом та сплати єдиного внеску

опубліковано 17 травня 2024 о 08:36

У Головному управлінні ДПС у Львівській області поінформували, що в Електронному кабінету удосконалено сервіс Стан розрахунків з бюджетом та цільовими фондами з метою реалізації права платника на звірення розрахунків з державним та місцевими бюджетами, цільовими фондами.

У результаті цього тепер можна переглянути стан розрахунків за податками, зборами, платежами та єдиним внеском, одержати документальне підтвердження цих розрахунків через Е-кабінет.

         Відтак для того, щоб отримати витяг про стан розрахунків з бюджетом та сплати єдиного внеску, слід здійснити такі кроки:

         Увійти до приватної частини Електронного кабінету меню «Заяви, запити для отримання інформації» та обрати шляхом обмеження переліку документів за типом J (F) 13 Запит и і вибрати з переліку електронну форму:

         для юридичних осіб - J  13002

         для фізичних осіб –     F 13002.

Заповнити запит. При цьому обов’язково слід вказати період, за який платник бажає отримати витяг. Окрім того, може зазначити позначки:

1)    для розрахунку суми пені (не зазначено позначку, отримає витяг без розрахунку пені);

2)    для отримання витягу в розрізі платежів (не зазначено позначено, отримує витяг з узагальненою інформацією);

3)    для отримання витягу з підписом посадової особи контролюючого органу (не зазначено позначку, отримує витяг без підпису посадової особи контролюючого органу).

Увійти до приватної частини Електронного кабінету меню «Вхідні/вихідні документи» вкладка «Вхідні обрати необхідну отриману відповідь шляхом натискання кнопки миші.

Можливості:

-         збільшення/зменшення масштабності документа;

-         - переглянути/скачати витяг та здійснити його друк.