Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа – дієвий сервіс для платників податків

опубліковано 23 травня 2024 о 11:25

Звернення низки суб’єктів господарювання – платників податку на додану вартість на Комунікаційну платформу  ГУ ДПС у Львівській області  стали предметом розгляду на он-лайн зустрічі, організованій у рамках співпраці між ДПС та Радою Бізнес-Омбудсмена.

Головне управління ДПС у Львівській області на зустрічі представляли заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області Руслан Ганюк, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук, заступник начальника управління – начальник відділу роботи з ризиками Олександр Харкевич, заступник начальника відділу прогнозу, аналізу та звітності Оксана Жуцька.

Під час зустрічі було розглянуто звернення трьох підприємств щодо неприйняття таблиць даних платників ПДВ та одне звернення про віднесення платника ПДВ до категорії ризикових.

 Податківці відповіли на запитання суб’єктів господарювання і надали практичні рекомендації. 

Рада бізнес –омбудсмена відзначає позитивну динаміку ДПС у вирішенні проблем, з якими нині зіштовхується бізнес.

Для оперативної комунікації з бізнесом у ГУ ДПС у Львівській області діє Комунікаційна податкова платформа. Відповіді на запитання можна отримати за телефонами «гарячих ліній», розміщених на субсайті ГУ ДПС у Львівській області.