Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги ДПС можна отримати у 24 Центрах обслуговування платників Львівщини 

опубліковано 29 травня 2024 о 09:48

У Головному управлінні ДПС у Львівській області інформують, що адміністративні  послуги і сервіси надають платникам податків через 24 центри обслуговування платників, що функціонують при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Львівській області. Фахівцями ЦОПів надаються також консультаційні та інформаційні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області. 

Податкова регіону обслуговує всіх платників податків, незалежно від місця обліку. З початку дії воєнного стану ЦОПи Головного управління ДПС у Львівській області здійснюють сервісне обслуговування (в т.ч. надання адміністративних послуг) також платників податків, які перебувають на обліку у ГУ ДПС інших областей. 

Звертаємо Вашу увагу, що ЦОП працює за принципом оперативного та якісного обслуговування представників бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації. 

Для зручного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями у ЦОПах встановлені кнопки виклику модератора. Ця категорія громадян, а також учасники бойових дій мають право на першочергове обслуговування. На прилеглій до ЦОП території передбачені місця для безоплатної стоянки автомобільного транспорту осіб з інвалідністю.

Існує можливість попереднього запису для отримання послуг у будь-якому  ЦОП Львівщини.

Платники податків можуть записатись за допомогою операторів Контакт – центру, зателефонувавши за номером телефону 0 800 501 007, обрати зручну дату і час візиту.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області (https://lv.tax.gov.ua) у розділі «Адміністративні послуги».