Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Дитячі долоньки – за мир»

опубліковано 03 червня 2024 о 11:30

До Міжнародного дня захисту дітей у м. Новояворівську відбулося святкове дійство з нагоди завершення світової акції-марафону «Дитячі долоньки - за мир». Під час заходу генеральна директорка Книги світових рекордів Ганна Крисюк оголосила про встановлення світового рекорду «Найбільша кількість дитячих «Долоньок за мир», що зібрав з усього світу на великому полотні  8 120 дитячих долоньок. 

Цим урочистостям передував тритижневий марафон, під час якого команда із України та 25 країн світу встановила рекорд із 8 120 дитячих долоньок за мир, проти війни та підтримала Україну у боротьбі проти російської агресії. 

Неймовірний проєкт «Дитячі долоньки – за мир» організувала громадська організація «Всесвіт з Україною» разом із ГО «Фестиваль «Молода Галичина» та БО «БФ «Культурна дипломатія». До марафону активно долучилася світова спільнота, волонтери, громадські організації, державні та приватні установи. 

Серед тих, хто взяв активну участь у реалізації проєкту – Головне управління ДПС у Львівській області, Львівська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби. 

Зокрема, під час акції в Новояворівську начальник Яворівської ДПС волонтер Петро Шот від Головного управління  ДПС у Львівській області вручив дітям - найактивнішим учасникам акції подарунки. 

Фотоматеріали по темі

  • «Дитячі долоньки - за мир»

Відеоматеріали по темі