Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – оперативний зв’язок бізнесу та податківців

опубліковано 10 червня 2024 о 15:27

Податкова Львівщини використовує всі потенційні можливості для підтримки бізнесу, а відтак і держави, відкрита до діалогу та взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків.

Комунікаційна податкова платформа (lv.ikc@tax.gov.ua), яка працює в Головному управлінні ДПС у Львівській області, дозволяє швидко та якісно вирішити питання, які виникають у платників податків у процесі їхньої господарської діяльності.

Так, з початку року на  комунікаційну  платформу податкової Львівщини надійшло 165 звернень. На всі запити платникам податків надана відповідь. Для більш детального розгляду окремих звернень були організовані 18 зустрічей з бізнесом та фахівцями профільних підрозділів органів ДПС.

Найчастіше платники податків надсилали звернення на комунікаційну платформу з питань повернення надмірно сплачених сум податків і зборів, сплати податку на нерухоме майно відмінного від земельної ділянки, використання права на одержання податкової знижки, одержання картки платника податків.

 

 

 

Контакти гарячих ліній ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

 Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: https://t.me/tax_service_Lviv 

 Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».